Získejte zdarma kolekci hororů Amnesia

Získejte zdarma kolekci hororů Amnesia
23:59, 25.01.2018

Populární digitální obchod Humble Bundle poměrně pravidelně nabízí zajímavé starší tituly zdarma ke stažení. V tomto trendu nepolevuje ani v novém roce a po kooperativní akci The Red Solstice se tentokrát pokouší uspokojit fanoušky hororů s kolekcí kultovních her Amnesia.

Jedná se tedy o dva dárky v jednom balení, protože si můžete stáhnout oba díly slavné série. Již první díl s názvem Amnesia: The Dark Descent nastavil laťku opravdu vysoko, což dokazuje naše recenze nebo hodnocení na serveru Metacritic, které atakuje 85 procent. Za pokračováním s podtitulem A Machine for Pigs již ale nestáli vývojáři ze studia Frictional Games, nýbrž britští The Chinese Room. Základní rysy série byly sice zachovány, ale výslednému produktu přeci jen k překonání výtečné jedničky něco málo chybělo.

Zadarmo se ale i tak jedná o skvělou příležitost pro všechny fanoušky hororů, kteří ještě se sérií Amnesia neměli tu čest. Amnesia Collection je volně ke stažení pod tímto odkazem. Čas na vyzvednutí máte do sobotní sedmé hodiny večerní.


DALŠÍ

CGwillWin