Druhoválečná akce Hell Let Loose uspěla na Kickstarteru

Druhoválečná akce Hell Let Loose uspěla na Kickstarteru
23:59, 04.11.2017

Hry z druhé světové války se znovu vrací do kurzu, což dokazuje nejen nové Call of Duty, ale také celá řada menších projektů jako Battalion 1944 nebo nedávno představené Hell Let Loose od australského studia Black Matter. Neutuchající zájem hráčů o největší válečný konflikt v dějinách podtrhuje úspěch, který Hell Let Loose zaznamenalo na Kickstarteru, kde se autorům podařilo vybrat více než 300 tisíc australských dolarů, což je něco kolem pěti milionů korun. Minimální stanovená částka byla více než zdvojnásobena, takže došlo i na splnění slušného počtu strech goalů.

Vývojáři hru charakterizují jako multiplayerovou akci s důrazem na historickou přesnost, taktiku, logistiku a týmovou spolupráci, bez které údajně nemáte šanci přežít. Mapy o rozloze 4km2 by měly zajistit dostatečný prostor pro až 100 vojáků v jedné bitvě. V nabídce nechybí mapy jako Carentan, Hurtgen Forest, Foy, Utah Beach, St Marie Du Mont nebo St Mere Eglise. Dočkat bychom se měli rovněž různorodé vojenské techniky, která obsáhne vše podstatné od zásobovacích vozidel až po těžké tanky.

Zhlédnout zatím můžete atmosférický trailer, který je doplněn o téměř 15 minut dlouhé záběry z hraní. Hell Let Loose vyjde v early accessu na Steamu nejdříve v březnu příštího roku.


DALŠÍ

CGwillWin