Špidla představuje svůj nový kousek

Špidla představuje svůj nový kousek
17:53, 09.11.2016

A to rovnou ve sběratelské edici! Na pultech trafik se již zítra objeví titul Závoj minulosti, který nás opět uvrhne do žánru velice populárních hledaček od Špidla Data Processing. Tentokríte se dočkáme skutečně napínavého příběhu, ve kterém nebude nouze o nečekané zvraty.

Klik pro zvětšení (Špidla představuje svůj nový kousek)

Vžijete se do role alchymistky, která má za úkol objasnit dvě vraždy. To zní samo o sobě velmi jednoduše, nicméně opak je pravdou. Do hry totiž vstupuje dokonale organizovaná zločinecká síť, která by ráda rozpoutala v celé zemi nikdy nekončící chaos. Na své cestě narazíte na spoustu postav, z nichž ne všechny hrají fér a vy tak budete muset odhalit, co je kdo vlastně zač. Závoj minulosti plynule navazuje na starší kousek s názvem Temná věž, takže jesli jste jej hráli, budete se cítit jako ryby ve vodě.

Klik pro zvětšení (Špidla představuje svůj nový kousek)

V rámci sběratelské edice se kromě klasických bonusů v podobě nových trofejí, bonusových úkolů, tapet a dalších materiálů dočkáte i nové kapitoly, která ještě více prohloubí původní příběh. V této části se budete snažit osvobodit z vězení, do kterého vás uvrhla sama královna. Proč? Inu, dobrá otázka. Nyní je jen na vás, podaří-li se vám přijít všemu na kloub. Jen připomeňme, že hra bude na pultech k dispozici pouze do 23. listopadu, tak neváhejte a skočte si pro ni co nejdříve.


DALŠÍ

CGwillWin