NASCAR a nové možnosti multiplayeru ve Forza 6

NASCAR a nové možnosti multiplayeru ve Forza 6
16:04, 18.05.2016

Spekulace se potvrdily a opravdu přichází NASCAR Expansion pro Forza Motorsport 6. Rozšíření obsahuje 24 vozidel z letošní sezony NASCAR Sprint Cup. Zastoupeny jsou všichni tři výrobci a pět z celkových sedmnácti týmů. Navíc po dlouhé době přichází v DLC i nová lokace a t oje Homestead-Miami Speedway, která se v sérii ukazuje poprvé. No jelikož je to "Speedway", tak zas o takový hit nejde. Každopádně do singlu přibude "NASCAR World Tour" - ta má nabídnout 10+ hodin zábavy a závody NASCAR vozů spolu s Indycary, V8 a GT auty. Cena DLC je 399Kč.

Spolu s vydáním nového přídavku také proběhl květnový update, který přináší velice zajímavé novinky - hlavně pro multiplayer.

HUD Proximity Arrows - lze zapnout nové šipky, které ukazují pozici ostatních aut kolem vás. Využijí hlavně hráči z kapoty nebo kokpitu pro lepší přehled.

Drafting and Drivatars - jízda v závětrném pytli je jedním ze základních závodních prvků. Nyní budou efekty "draftingu" ještě výraznější. Drivataři dostali vylepšenou AI pro toto citlivé ježdění v závěsu.

Quick Stop - nový závodní mód, který vyžaduje během závodu alespoň jednu povinnou zastávku v boxech. Je jedno v jaké fázi závodu, ale do boxů musíte. Ocení pořadatelé šampionátů, kteří nyní vše museli řešit na základě kontroly a neměli nástroje přímo ve hře.

Rolling Starts - další věc, která se většinou řešila "ah-hoc" při závodě a neměla podporu ve hře. Konečně půjde nastavit letmý start což je jeden z důležitých prvků motorsportu a je úplně jiný než pevný start.

New Damage Option - velice příjemná volba, respektive oprava toho, že Forza bere palivo a pneumatiky do jednoho pytle s poškozením karoserie. Není nic horšího než poškodit auto na začátku vytrvalostního závodu a pak kroužit bez naděje na umístění. Pro tyto případy tu nyní je volba, kdy poškození bude pouze kosmetické, ale bude opotřebení pneumatik a ubýtek paliva.

Multiplayer Le Mans - poprvé lze v multiplayeru FM6 jezdit Le Mans Old Mulsanne a Full Circuit.


DALŠÍ

CGwillWin