Nové Lambo bude první v další Forze

Nové Lambo bude první v další Forze
09:32, 02.03.2016

Ženevský autosalon startuje tento týden a Microsoft si připravil další velké oznámení ohledně série Forza Motorsport. Zbrusu nové Lamborghini Centenario bude totiž na obálce dalšího dílu Forza Motorsport. Zatím se k samotné hře MS ani Turn 10 nijak vyjadřovat nebudou, ale slibují její odhalení na letošním E3 2016.

Nové Lambo bude mít nálepku "First in Forza" což znamená, že jeho virtuální verzi okusí nejdříve hráči této série než se pravděpodobně ukáže v ostatních hrách. Toto rozhodnutí je součástí toh, že MS a Lamborghini se stali partnery při oslavách 100 výročí slavné italské značky. Mimo jiné Microsoft oznámil, že Forza hry (FM5, FH2 a FM6) si na Xbox One už vychutnalo celkem 10 milionů hráčů.

Není to vše, dneškem startuje ve Forza Motorsport 6 nová a asi zatím největší série - Turn 10 Studios' Lamborghini Super Trofeo. Ta má za cíl vytvořit novou komunitu a nový typ "motorsportu" (cítím tu snahu konkurovat tomu co oznámilo GT Sport a FIA). Každý hráč vlastnící FM6 se může účastnit Super Trofeo série. V této první sezoně se budou hráči utkávat v Rivals, ale také v ranked MP ligách za volantem Gallardo Super Trofeo 2014. Na základě výsledků leaderbordů hráči dostanou jako odměnu exkluzivní Huracán Super Trofeo 2015 a budou pozváni do druhé sezony celé série.

DALŠÍ

CGwillWin