The Legend Of Legacy smeruje do EU!

The Legend Of Legacy smeruje do EU!
07:35, 30.10.2015

Spoločnosť NIS America nás včera ovlažila príjemnou správou z krajiny vychádzajúceho slnka. Týka sa lokalizácie projektu The Legend of Legacy a teda klasickej JRPG s exkluzívnou projekciou na handheld Nintendo 3DS, kde sa suší už od januára aktuálneho roku. Plus mínus nejaký ten týždeň, nakoniec doputuje aj ku nám do EU a to v druhom mesiaci 2016, čo je samozrejme podstata celej tejto novinky.

Klik pro zvětšení (The Legend Of Legacy smeruje do EU!)

Pre prípadných záujemcov rád zhrniem podstatné fakty o hre ako takej.

Hlavné úlohy obsadilo sedem dobrodruhov a to menovite Libier, Meurs, Owen, Bianca, Garnet, Eloise, a Filmia smerujúcich na tajomný ostrov Avalon. Práve tam sa majú postarať o pátranie po vzácnom poklade, ktorý je úzko spojený s božstvom prebývajúcim na ostrove a s ním spojených vzácnych spomienok. Všetko sa však razom zmení, akonáhle narazia na čarovný spievajúci kameň, ktorý spôsobuje stratu ich magických schopností. Epická jazda sa môže začať.

Klik pro zvětšení (The Legend Of Legacy smeruje do EU!)

Každá zo siedmych postáv má unikátny RPG vývoj. Jednotlivé charaktery majú odlišnú motiváciu prečo skúmať ostrov Avalon, čo bude mať dopad na separátny vývoj príbehu hry. Počas bojov musí hráč plniť rôzne druhy výziev, ktoré ho následne posunú nielen ku väčšej sile a energii ale otvoria mu ďalšie prvky motivácie prečo hrať ďalej.

Klik pro zvětšení (The Legend Of Legacy smeruje do EU!)

O grafickú stránku sa postaral ilustrátor Tomomi Kobayashi (SaGa), o hudbu preslávený skladateľ Masashi Hamauzu (SaGa, Final Fantasy XIII), o scenár spisovateľ Masato Kato (Chrono Trigger), herný dizajnér Kyoji Koizumi (SaGa séria), a Masataka Matsuura (999: 9 Hours, 9 Persons, 9 Doors) všetci dali hlavy dohromady aby vám priniesli túto starú školu v modernom pojatí. Aj preto je The Legend Of Legacy viac úspešný u konzumentov než u kritikov, čo sa dalo očakávať.

Naša stránka vám samozrejme ponúkne obsiahlu recenziu krátko pred vydaním hry a už sa nato tešíme.

DALŠÍ

CGwillWin