Připravte se na nový playset do Disney Infinity 3.0

Připravte se na nový playset do Disney Infinity 3.0
19:55, 06.10.2015

Společnosti Disney Interactive a Lucasfilm vydaly v těchto dnech pro hru Disney Infinity 3.0: Play Without Limits nový playset, jenž se odehrává během původní trilogie Hvězdných válek. Tento playset, který nese název Star Wars™ Rise Against the Empire a který vyvinulo ve spolupráci s Avalanche Software Studio Gobo, provede hráče nejznámějšími momenty a dobrodružstvími z epizod IV-VI a nabídne nové postavy, vozidla i oblasti.

Playset Star Wars Rise Against the Empire obsahuje kámen playsetu a figurky Luka Skywalkera a princezny Leiy Organy. Samostatně jsou v prodeji ještě figurky Hana Sola, Chewbaccy a Darth Vadera. Playset Star Wars Rise Against the Empire hráče zavede na mise napříč celou galaxií s legendárním Jediem Lukem Skywalkerem, vůdkyní povstalců princeznou Leiou Organou, hrdinským pašerákem Hanem Solo a jeho věrným kopilotem Chewbaccou, kteří chtějí porazit Darth Vadera a přemoci zlou Galaktickou říši. Na hráče čeká napínavé a akcí nabité dobrodružství, zatímco budou pěšky či na banthovi zkoumat otevřený svět planet jako Tatooine, bojovat s roboty AT-AT na sněžném skútru na Hothu, zápasit se stormtroopery na rychlokolech na Endoře a účastnit se epických vesmírných bitev ve stíhačce X-wing, ve které se budou snažit zničit Hvězdu smrti.

Kromě postaviček hratelných v playsetu Rise Against the Empire si fanoušci budou moct odemknout další hratelné postavičky Disney Infinity 3.0 Star Wars z ostatních playsetů z univerza Hvězdných válek.


DALŠÍ

CGwillWin