Průvodce, nový obsah a nová sběratelská edice pro Disney Infinity 3.0

Průvodce, nový obsah a nová sběratelská edice pro Disney Infinity 3.0
21:08, 17.09.2015

Dnes k nám dorazila tisková zpráva, která upozorňuje všechny, co se ještě nerozhodli, na nesporné kvality námi nedávno recenzovaného kousku Disney Infinity 3.0.

Pokud si stále nejste jistí, co přesně najdete v pokračování úspěšné série Disney Infinity 3.0, která se do světa vydala pod hlavičkou největší mezigalaktické značky Star Wars, připravili jsme si pro vás přehledného průvodce hrou! V tom se dozvíte základní principy fungování hry i jejích jednotlivých částí, obsah playsetů, rozšíření Toy Boxu a mnoho dalšího. Průvodce je k dispozici zdarma a stáhnout si jej můžete pod kterýmkoliv Starter Packem pro Disney Infinity 3.0.

Od 1. října 2015 se navíc můžete těšit na nové figurky, playset, herní mince a sběratelské edice! Play Set Star Wars Rise Against the Empire hráče zavede na mise napříč celou galaxií s legendárním Jediem Lukem Skywalkerem a vůdkyní povstalců princeznou Leiou Organou. S figurkami hrdinského a svérázného pašeráka Hana Sola, jeho věrného, chlupatého společníka Chewbaccy a temného pána Darth Vadera dostane váš příběh navíc i trochu toho vztahového dramatu! Zintenzivnit své zážitky v Disney Infinity 3.0 budete moci také se čtyřmi herními mincemi ze sci-fi akce Tomorrowland. A aby vám nechybělo nic k hvězdnému zážitku, jsou připraveny i herní mince Rise Against the Empire, které vám do hry přidají nové předměty a schopnosti.

Po sběratelské edici budou nyní moci sáhnout nejen majitelé PS4, ale i vlastníci starší konzole PS3.

V nadupaném sběratelském balení na ně čeká:

- Hra Disney Infinity 3.0

- Základna Disney Infinity
- 2 figurky Star Wars™: Ahsoka Tano, Anakin Skywalker
- 1 kámen playsetu Star Wars™ Twilight of the Republic

- Jedinečný online klíč, který odemyká online obsah pro Disney Infinity 3.0

Playset Rise of the Empire, který obsahuje:

- 2 figurky Star Wars™: Luke Skywalker, Princezna Leia

- 1 kámen Play Setu Star Wars™ Rise of the Empire

- Jedinečný online klíč, který odemyká online obsah pro Disney Infinity 3.0

- Figurku Boba Fetta

- Jedinečný online klíč, který odemyká tuto figurku pro Disney Infinity 3.0

Pakliže jste fanoušky univerza Star Wars či Disneyho postaviček - ideálně obojího, máte nyní zajisté již zcela jasnou představu o ideálním dárku!

DALŠÍ

CGwillWin