Disney Infinity 3.0 představuje nové sety

Disney Infinity 3.0 představuje nové sety
22:01, 02.06.2015

Společnost Disney Interactive v těchto dnech zveřejnila další informace a materiály pro Play Sety Star Wars™: Twilight of the Republic a Inside Out.

Star Wars™: Twilight of the Republic

V play setu Star Wars™: Twilight of the Republic se hráči vydají na čtyři místa a budou prozkoumávat otevřené světy Tatooine a Coruscantu, budou bojovat s droidy na Geonosis a zúčastní se strhujícího souboje s bossem na Naboo. Na své výpravě budou používat Sílu™ a ovládnou bojové umění se světelným mečem™, zatímco budou po boku Ahsoky Tana, Anakina Skywalkera, Obi-Wana Kenobiho a Yody bojovat za záchranu Republiky a porážku Separatistů.

Klik pro zvětšení (Disney Infinity 3.0 představuje nové sety)

Každý Jedi obdrží specializované bojové schopnosti Síly a dorážecí pohyby Síly, jakož i jedinečné formy světelného meče a silná komba. Například v roli mistra Jediů Yody se hráči budou vrhat do akce díky jeho akrobatické obratnosti. Padawan Ahsoka Tano může díky svým bleskovým útokům dvěma světelnými meči porcovat bojové droidy, zatímco Darth Maul používá svůj světelný meč se dvěma ostřími a moc z temné strany Síly v epickém duelu proti mistrovi Jediů Obi-Wanu Kenobimu.

Play set Star Wars™: Twilight of the Republic je obsažený ve Starter Packu Disney Infinity 3.0, který vyjde letos na podzim a také obsahuje základnu Disney Infinity 3.0, figurky Ahsoky Tana a Anakina Skywalkera a kartu s online kódem, který odemyká obsah pro PC a mobilní zařízení.

Klik pro zvětšení (Disney Infinity 3.0 představuje nové sety)

Inside Out

Play Set Inside Out, který je založený na očekávaném filmu V hlavě od studia Disney•Pixar, se odehrává v Rileyině hlavě poté, co při usínání nechtěně zahlédne kousek hororového filmu. Její emoce – Radost, Strach, Vztek, Nechuť a Smutek – spojují své síly, aby utišily bouři, která kvůli onomu filmu zahalila Představivost. V Rileyině mysli nekontrolovatelně řádí brokolice, koláčová děla, netopýři a dokonce močálové příšery. Hráči musí sólově či v tandemu pomoct Rileyiným emocím, projít Představivostí, spolupracovat pomocí jedinečných schopností každé postavy, porážet nepřátele, posbírat Rileyiny roztroušené vzpomínky a vrátit je do Dlouhodobé paměti s pomocí mozkovníků dřív, než se Riley probudí.

Klik pro zvětšení (Disney Infinity 3.0 představuje nové sety)

Tři různé herní režimy představují převrat tradiční plošinovkové

  • - oblaka, která mizí či vystřelují blesky
  • - hudební plošinky, které je třeba načasovat přesně podle rytmu
  • - gravitační bariéry, které hráče i svět kolem nich otočí vzhůru nohama


Mezi hratelné postavy v tomto Play Setu patří Radost, Strach, Vztek, Nechuť a Smutek. Každá postavička má své vlastní schopnosti, s jejichž pomocí může bojovat proti močálovým příšerám a dalším nočním můrám:

  • Radost – Paprsek veselého a optimistického slunečního světla, které prozáří každé dobrodružství. Může plachtit přes překážky, přes které se ostatní nedostanou.
  • Strach – Děsivý uzlíček nervů je nejrychlejším běžcem. Dokáže přeběhnout přes mosty a plošinky dřív, než se rozpadnou.
  • Vztek – Zbrklý silák, který hravě dokáže překonat horkou lávu.
  • Nechuť – Je vždy znechucená a odpuzuje mraky, takže na nich může vyskočit výš než ostatní.
  • Smutek – Znepokojivý přítel, který proměňuje vlny smutku v melancholickou zábavu a dokáže chodit po oblacích, aniž by pod ním mizela.


Co nám Disney Infinity 3.0. ještě nabídne

Všechny figurky budou hratelné v nově rozšířeném Toy Boxu 3.0, a to spolu se všemi postavičkami, které pro Disney Infinity kdy vyšly. Hráči si budou moct díky těmto postavičkám plus stovkám předmětů, lokací, rekvizit a vozidel s tematikou Star Wars, Marvel a Disney vytvářet nová dobrodružství a vlastní světy.

Dodatečné figurky a Play Sety oznámíme v nadcházejících měsících. Hru Disney Infinity 3.0 vyvíjí Avalanche Software ve spolupráci s Ninja Theory, Sumo Digital, Studio Gobo a United Front Games. Hra má provizorní hodnocení PEGI 7+ by PEGI a vyjde letos na podzim.

Klik pro zvětšení (Disney Infinity 3.0 představuje nové sety)

DALŠÍ

CGwillWin