Štúdio Warhorse podporili hráči už dvoma miliónmi dolárov!

Štúdio Warhorse podporili hráči už dvoma miliónmi dolárov!
18:16, 29.09.2014

České štúdio Warhorse v čele s obľúbeným ale aj nenávideným Danom Vávrom presiahlo hranicu dvoch miliónov dolárov, ktorími hráci podporili vývoj očakávanej pecky - Kingdom Come: Deliverance.

Klik pro zvětšení (Štúdio Warhorse podporili hráči už dvoma miliónmi dolárov!)

Samotný titul (hlavne úvodný trailer) vyvolal v mnohích hráčoch rozporuplné pocity ale po ďalších a ďalších prezentáciach hry sme hodili pochybnosti za hlavu a s nadšením očakávame Skyrim bez drakov:) (a bugov). Hra bola zaradená do kampane Kickstarter, kde sa malo rozhodnúť o jej osude, každopádne kampaň zaznamenala fenomenálny úspech rozvírila české vody videoherného priemyslu.

Hlavným pilierom hry má byť reálnosť a verím, že sa túto metu štúdiu Warhorse podarí dosiahnuť. Pripomeňme si napríklad, že Dan Vávra stojí za rozhodne najlepšou českou hrou Mafia (len českou?!), ktorá nám ešte aj dnes odfúkne klobúk svojím brilantným príbehom a dokonalou hrateľnosťou.

Klik pro zvětšení (Štúdio Warhorse podporili hráči už dvoma miliónmi dolárov!)

Študiu Warhorse prajeme za redakciu Czechgamer veľa úspechov a pohodový ďalši vývoj hry. V prípade, že ste ešte hru štúdia Warhorse nepodporili tak do toho.... tu je odkaz

Odkaz na ďakovný Twíít:)

Youtube kanál Warhorse Studios

DALŠÍ

CGwillWin