Metro pro next-gen se dočká svého odhalení před E3

Metro pro next-gen se dočká svého odhalení před E3
13:30, 02.04.2014

Na začátku tohoto týdne se fanoušci série Metro dočkali velice potěšující zprávy. Podle pondělního úniku informací se dočkáme obou Metro her, tedy 2033 a Last Light, i na konzolích nové generace a PC pod názvem Metro: Redux. To, plus všechny dodatečné přídavky, které byly ke hře postupem času vydány. Dnes se k tomuto úniku vyjádřil i vydavatel Deep silver, který next-genové Metro potvrdil, a to dost bravurně. Ostatní distributoři by se od pánů z této společnosti mohli leccos naučit!

Tentokrát tedy budeme komentovat spekulace a fámy. Je Metro: Redux skutečné? Rozhodně ano!

Metro Redux. Možná jste o něm už slyšeli...což jste neměli. Mohli bychom říct, že nebudeme komentovat spekulace a dělat, jakoby se nic nestalo. Problém je ale v tom, že tyto oznámení nejsou příliš zajímavé, a to ani, když je píšete. Takže tentokrát tedy budeme komentovat spekulace a fámy. Je Metro: Redux skutečné? Rozhodně ano!

Klik pro zvětšení (Metro pro next-gen se dočká svého odhalení před E3)

Nikdy jsme netajili, že by vývojáři z 4 A Games nechtěli udělali Metro i pro konzole nové generace. To, co jste ale viděli je obrázek ze staré prezentace, která sice obsahovala některá pravdivá tvrzení, je zde ale i mnoho nápadů, které se nemusí dočkat finální verze. Jak můžete vidět, nejsme ještě plně připraveni oznámit první next-genovou hru od 4 A Games, E3 by to ale mohla změnit. Myslíme si také, že realita je mnohem lepší, než tyto uniklé snímky.


DALŠÍ

CGwillWin