Hitman: Absolution vyjde zdarma pro Xboxový Games with Gold

Hitman: Absolution vyjde zdarma pro Xboxový Games with Gold
11:40, 31.03.2014

Jelikož se měsíc březen chýlí ke konci, byl na čase oznámit seznam her pro čím dál tím více úspěšnější služby Playstation Plus a Xboxový Games with Gold. Pokud si totiž předplatíte tyto služby, každý měsíc dostanete hry zdarma, které jsou leckdy i méně než rok staré. Alespoň tedy u PS Plus. Games with Gold je právě v posledních dnech i týdnech kritizovaný za neposkytnutí novějších a kvalitnějších her, jako tomu bývá zvykem u konkurence od Sony. Ta se například v minulých měsících vytasila s hrami jako Bioshock Infinite, nový Tomb Raider a nebo Metro: Last Light.

Klik pro zvětšení (Hitman: Absolution vyjde zdarma pro Xboxový Games with Gold)

Jak Sony, tak i Microsoft si už nicméně odbyli své oznámení. Co nabídne Sony si můžete přečíst v předchozí novince. Co se ovšem týče Microsoftu, zde je nabídka značně menší, i když obdobně kvalitní. Od prvního dubna si budeme moci zahrát Hitman: Absolution, poslední vydaný díl této zabíjácké série. 16. dubna by také měla vyjít další, doposud neoznámená hra.

Klik pro zvětšení (Hitman: Absolution vyjde zdarma pro Xboxový Games with Gold)

Phil Spencer z Microsoftu se také nedávno vyjádřil k rozšíření nabídky her Games with Gold pro novou konzoli Xbox One. Šuškanda se totiž v některých zákoutích internetů zmiňuje o červnu tohoto roku. Phil tento měsíc sice nepotvrdil, řekl ale, že se již brzy dočkáme.

DALŠÍ

CGwillWin