Obsáhlé info: oznámen DLC k Metro: Last Light

Obsáhlé info: oznámen DLC k Metro: Last Light
10:30, 12.07.2013

Deep Silver včera oznámil první DLC pro Metro: Last Light nesoucí název Faction Pack.

DLC Faction Pack zahrnuje tři původní single-playerové mise, v nichž se octneme v kůži příslušníků tří spoluválčících frakcí. Nutno poznamenat, že se v rámci tohoto DLC vrátíme zpět do lokací z původního metra 2033. Dále se nám do rukou dostanou nové zbraně, a aby bylo na co střílet, dočkáme se také minimálně jednoho nového druhu mutanta.

Jak jsem již poznamenal výše, v tomto DLC se octneme v kůži tří rozdílných specialistů, s kterými budeme muset vyřešit tři rozdílné herní problémy…

Vývojáři z Polského studia Techland se také řádně rozpovídali a přinesli nám charakteristiku všech tří zápletek. No kdo by se zlobil, že?

V první misi se v kůži elitního snipera frakce Redline, budeme muset infiltrovat do přísně střežené základny Reichu. A to vše v noci pod rouškou smrtící radioaktivní bouřky.

V druhé misi se octneme v kůži těžkooděnce frakce Reichu a pomocí devastujícího arzenálu se budeme snažit ubránit základnu před útokem, který jsme v první misi v kůži snipera sami provedli.

V třetí misi se chopíme role Polis Rengera, s kterým budeme mít za úkol prohledat každou štěrbinku obrovského komplexu knihovny kvůli případným nálezům artefaktů a relikvií. Nalezené předměty lze prodat, nebo vyměnit za munici, obleky a filtry, které nám umožní další průzkum knihovny. Ale co je hlavní? Nezapomeňte si cestu v knihovně značit, ať trefíte zpátky, může se totiž stát, že vám dojde kyslík a to není zrovna dvakrát příjemné.

Deep Silver také odhalil další podrobnosti o obsahu budoucích DLC balíčků:

Tower Pack se nám představuje jako jedinečný zážitek pro zkušené hráče, jenž do hry přidá nový herní mód s online žebříčkem. A o co vlastně půjde? No to není zcela jasné, ale nejspíše se bude jednat o variaci co nejdelšího přežití proti stále narůstajícím skupinkám nepřátel.

Developer Pack do hry přidá bojovou arénu, plně vybavenou cvičnou střelnici, muzeum Metra a bonusovou sólo misi Spider´s Nest v které se budeme muset vypořádat s početným zástupem pavoučích mutantů, na které nás hry vybaví novými nástroji.

Chronicles Pack je prozatím poslední představené DLC, které bude obsahovat hned několik single-playerových misí, v nichž se zhostíme role hned tří postav z původní hry. Zahrajeme si tak za Pavla, Khana a Annu.

Každá ze zmíněných postav bude mít svůj mini-příběh, který se odehrával v době, kdy jste v původní hře s Arťomem prolézali kanály a zabíjeli vše, co se hýbalo i nehýbalo. Tyto příběhy nám dále rozvedou jak Arťomův příběh, tak i jeho pozadí.

Datum vydání je stanoven na 17. července pro STEAM a PSN za 4,99 $ a pro XBLA za 400 MS bodů.

Klik pro zvětšení (Obsáhlé info: oznámen DLC k Metro: Last Light)

DALŠÍ

CGwillWin