Inquisitor - první opravný patch a soutěž

Inquisitor - první opravný patch a soutěž
22:52, 17.11.2009

Na domovských stránkách nejnovější české RPG pařby Inquisitor se objevil první patch opravující hned několik otravných chyb. Jak vidno, autoři z Wooden Dragon a Cinemaxu se o nás hráče opravdu zodpovědně starají - seznam chyb, které patch opravuje je následující:

1) pád aplikace v arcibiskuspském podzemí
2) chybějící grafika pro jednoručním řemdih u kněze
3) oprava některých chyb v dialozích
4) nové pravidlo pro paralyzaci
5) úprava kouzla Sabat
6) úprava popisu některých společných dovedností
7) Potvrzení změny rozlišení pomocí klávesy Enter

8) pád aplikace při smrti vedlejší postavy v průběhu načítání nové úrovně

9) oprava chyby u magického předmětu Gabrielova přilba

Pokud hrajete Inquisitora, určitě neváhejte a zúčastněte se soutěže o Apple iPod Touch 16 GB a 10 originálek Numen: Contest of Heroes v češtině. Více vizte oficiální znění:

Kdo dohraje hru Inquisitor jako první v ČR, získá od společnosti CINEMAX přehrávač Apple iPod Touch 16 GB. Prvních 10 hráčů navíc získá originálku připravované hry Numen: Contest of Heroes (českou verzi, která vyjde v prosinci 2009). Podmínkou účasti je včasné zaslání vlastních uložených pozic ze hry (email: inquisitorsoutez@gmail.com) a kopie dokladu o zakoupení hry (bez skenu nebo fotografie dokladu o zakoupení hry nám uložené pozice nezasílejte).

Zasoutěžit si můžete i vy, co tušíte, že hru jako první nedohrajete, stačí si tipnout, kdy se to někomu jako prvnímu povede a přiživit se tak na jeho výhře :-).

Pro ty, kteří nemají tolik času na samotné hraní (takže se nechtějí nebo nemůžou účastnit soutěže o iPod), nabízíme minisoutěž: Tipněte si, kdy dohraje Inquisitora první hráč – své tipy posílejte na e-mail inquisitorsoutez@gmail.com nebo do diskuze na facebooku. Tři soutěžící, kteří budou mít nejlepší tip, získají hru Inqusitor nebo Numen: Contest of Heroes.

DALŠÍ

CGwillWin