Přichází Pathologic...

Přichází Pathologic...
00:00, 02.02.2005

Možná jen pár písmen, ale možná i něco víc a proč by také ne. Je tu taový příběh, bylo jednou jedno městečko daleko od naší civilizace a to městočko mělo smůlu. V jeho okolí se začala pohybovat neznámá nemoc, která si oběti nevybírá a zabíjí, jak se říká, na potkání. V městečku si lidé vytvořili svojí vlastní komunitu, která prostě jen přežívá.Onic více se vlastně nikdo nesnaží, protože nikdo neví, jak si s nemocí poradit.

Jenže když přijíží trojice cizinců a ti se s osudem lidí co jen čekají nechtějí smířit. Chtějí přežít co nejdéle to jde a dostat se odsud. Jejich npřítelem je všudypřítomná infekce a ostatní. Přežije nespíše jen jeden a kdo to bude na nás.

Za káždou postavu si můžeme zahrát samostatnou kampaň a kažá z nich má několik různých konců závislých na počínaní hráče. Nicméně nic nebude konstatní, město žije vlastním životem a prý se občas stanou nečekané události, které změní průběh hry. Autoři titul popisují jako mix 1st a 3rd adventury pospolu s RPG prvky. Grafické zpracování (soudě dle screenshotů) nevypadá niejak zázračně, le jde to. Patholohic totiž nejvíce vsází na svou originalitu....

Klik pro zvětšení (Přichází Pathologic...)Klik pro zvětšení (Přichází Pathologic...)

Zdroj: Worthplaying
DALŠÍ

CGwillWin