South Park: Snow Day ponúka gameplay trailer

South Park: Snow Day ponúka gameplay trailer
13:27, 23.11.2023

Od South Park Digital Studios, štúdia, ktoré vám prinieslo South Park: South Park: The Stick of Truth, a South Park: The Fractured but Whole prichádza na scénu nové dobrodružstvo. Pridajte sa ku Cartmanovi, Stanovi, Kyleovi a Kennymu v trojrozmernej akcii a oslávte ten najčarovnejší deň v živote každého malého dieťaťa - snehový deň! Obrovská snehová búrka uvrhla mesto South Park do chaosu a súčasne zrušila školu.

Hrajte až s tromi kamarátmi, využite matchmaking, alebo sa pustite do hry sólo so spojeneckými botmi a bojujte v zasneženom mestečku South Park. Zapojte sa do frenetických, akčných bojov proti bojujúcim frakciám v úplne novom príbehu, kde pravidlá určujete vy. Vybavte sa jedinečnými zbraňami a nasadzujte ničivé a špeciálne schopnosti v novom dobrodružstve, aby ste zachránili svet a užili si deň bez školy.

South Park: Snow Day príde na scénu tretí mesiac roku 2024 na PC, PlayStation, Xbox a Nintendo Switch, ale už teraz si môžete pustiť vôbec prvý poriadny gameplay trailer, ktorý sme vám naservírovali pod čiaru.


DALŠÍ

CGwillWin