Chýba vám Darks Souls? Tešte sa na nový Lords of the Fallen

Chýba vám Darks Souls? Tešte sa na nový Lords of the Fallen
18:21, 12.06.2023

HEXWORKS, štúdio CI Games, poskytuje aktuálne fanúšikom zatiaľ najbližší pohľad na rozsiahle a zradné svety svojej pripravovanej temnej fantasy akčnej RPG hry Lords of the Fallen (jedná sa o reboot pôvodného projektu) a to prostredníctvom nového epického videa s ukážkami priamo z hrania. Očakávaný titul, vytvorený v Unreal Engine 5, vychádza v piatok 13. 10. 2023 a už teraz si ho môžete pred-objednať na PC, PS5 a Xbox Series X|S.

V už spomenutom videu, ktoré sa zameriava na jednu z najočakávanejších mechaník titulu, sa popri doteraz nevidenom gameplay zázname objavujú úplne nové detaily o fungovaní duálnych svetov hry Lords of the Fallen. Hráči budú musieť pri dobrodružstve v divokých krajinách Mournsteadu preskúmať nie jedno, ale rovno dve rozsiahle prostredia: Axiom, ríšu živých, a Umbral, ríšu mŕtvych.

Tieto paralelné svety, ktoré koexistujú ako dve strany tej istej mince, majú každý svoje vlastné unikátne cesty, nepriateľov, postavy a, samozrejme, poklady. A hoci často záleží na hráčovi, ktorou ríšou bude putovať, pravidelne bude musieť prechádzať z jednej do druhej, aby mohol napredovať.

Okrem toho tu máme aj úplne nové detaily o troch z početných brutálnych bossov a video vrhlo nové svetlo aj na neoddeliteľnú hernú schopnosť - soul flay - ktorá hráčom umožňuje nielen interakciu s dušou nepriateľa, ale aj manipuláciu s prvkami prostredia na účely prieskumu založeného na hádankách.

Saul Gascon, vedúci štúdia HEXWORKS, povedal: "Tým, že sme hráčom umožnili používať umbrálnu lampu a ľubovoľne prepínať medzi dvoma odlišnými paralelnými svetmi, sme do žánru akčných RPG dokázali vniesť úplne novú úroveň pohltenia. Veríme, že tento prídavok prináša osviežujúci, hoci neraz strašidelný, zvrat do jeho osvedčených mechaník, ako je oživený beh smrti, dvojvrstvové rozprávanie o prostredí a, samozrejme, taktický vplyv v boji. Netrpezlivo očakávame, ako budú hráči čeliť tejto úplne novej výzve, keď príde koncom tohto roku!"


DALŠÍ

CGwillWin