Obrovské prekvapenie, séria Deponia dostane nový diel!

Obrovské prekvapenie, séria Deponia dostane nový diel!
10:22, 12.06.2023

Sedem rokov po vydaní hry Deponia Doomsday sa spoločnosť Daedalic Entertainment vracia na obľúbenú "Planétu odpadkov" s novou príbehovou hrou o prežití s názvom Surviving Deponia. Vo vzrušujúcom novom smere pre uznávanú point & click sériu Deponia sa Surviving Deponia vracia do sveta, ktorý si hráči obľúbili, a zároveň predstavuje nový systém hrania na planéte plnej nových hrozieb, výziev, priateľov a nepriateľov.

Za sedem rokov od udalostí v hrách Goodbye Deponia & Deponia Doomsday sa kedysi krásna malá odpadková planéta zmenila na nočnú moru v štýle Šialeného Maxa! Elysium, citadela vysokej spoločnosti, ktorá sa vznáša na oblohe Deponie, sa zrútila na povrch a priniesla so sebou nielen záhadný nedostatok vody, ale aj nové hrozby, ktoré prinesú nový poriadok Deponie! Ak chcú hráči prežiť, budú musieť zvládnuť drsnú krajinu Deponie. Zhromažďujte zdroje, stretnite nových (a niekoľko starých) priateľov, postavte sa príšerám, vybudujte si domovskú základňu a nakoniec nájdite spôsob, ako tomuto šialenstvu raz a navždy uniknúť!

Hoci "príbehovo orientovaný survival" nie je žáner, ktorý by sa v tejto sérii doteraz objavoval, odpadkové krajiny Deponie sú zrelé a plné príležitostí, ako zapojiť hráčov, ktorí sa vracajú, vzrušujúcimi novými spôsobmi! To všetko pri zachovaní vernosti podstate série. Rovnako tak fanúšikovia žánru survival-stratégie nájdu v hypnotickom, rozmarnom svete Deponie ideálne miesto na budovanie domova, na to, aby sa veci pokazili, opravili a pokúsili sa pritom prežiť! Dobrá zábava pre všetkých.

Hra Surviving Deponia bude spustená do Early Access pre hráčov na PC so systémom Windows v roku 2023. Pridajte si hru na službe Steam medzi svoje želania.


DALŠÍ

CGwillWin