Company of Heroes 3 Console Edition je právě v prodeji

Company of Heroes 3 Console Edition je právě v prodeji
10:58, 31.05.2023

Vojáci, pozor! Společnosti Relic Entertainment a SEGA s potěšením oznamují, že Company of Heroes 3 je nyní oficiálně k dispozici pro PlayStation 5 a Xbox Series S|X! Na oficiální trailer k vydání Company of Heroes 3 Console Edition se můžete podívat zde.

Zajistěte si místo na gauči a připravte se na osvobození Itálie nebo bouři v pouštích severní Afriky díky dvěma kampaním hry Company of Heroes 3 Console Edition. Díky ovládání přizpůsobenému speciálně pro konzole nebylo velení armádám nikdy jednodušší.

Hra Company of Heroes 3 Console Edition je vytvořena pro gamepady a díky všem novým funkcím, které vám pomohou dosáhnout konečného vítězství ve válce nebo při soubojích s ostatními hráči v PvP, vám dává kontrolu nad bojištěm do rukou. Nové příkazové kolečko vám umožní rychle vydávat příkazy svým vojákům, což umožňuje rychlé manévry a strategie. Pokud se boj stane příliš těžkým, použijte v režimech pro jednoho hráče úplnou taktickou pauzu, která zastaví akci a umožní hráčům vydechnout, znovu prozkoumat plán bitvy, vydat nové rozkazy a sledovat vývoj akce.


DALŠÍ

CGwillWin