hw
Gioteck predstavuje profesionálny ovládač pre Nintendo Switch

Gioteck predstavuje profesionálny ovládač pre Nintendo Switch
13:03, 08.12.2022

Pred pár týždňami som vás informoval o rozšírení zaujímavého portfólia produktov od anglickej spoločnosti Gioteck, toho času išlo o dokovacie stanice pre next-gen ovládače a dnes, sa nám tá istá firma hlási s ďalším, nemenej zaujímavým hardvérom. Reč bude konkrétne o bezdrôtovom gamepade SC3 Wireless PRO, určenom pre všetky verzie Nintenda Switch ako aj PC či PS4.

Prispôsobiteľné osvetlenie RGB zahalí ovládač SC3 Pro do nekonečnej kombinácie farieb, za ktoré by sa nemusel hanbiť ani vianočný stromček! Ovládač SC3 Pro Controller dopĺňa pútavé osvetlenie, ponúka plnú podporu pohybového ovládania pre Nintendo Switch a pre hráčov, ktorí berú svoje hranie vážne, je rad SC3 Pro vybavený odnímateľnými magnetickými páčkami, ktoré sa dajú vymeniť za druhú sadu (je súčasťou balenia), čo umožňuje hráčom nastaviť veľkosť páčok podľa ich individuálneho herného štýlu.

Marek Soroka, vedúci predaja spoločnosti Gioteck, uviedol: "V tejto dovolenkovej sezóne je k dispozícii neuveriteľná ponuka nových hier, ktoré si zaslúžia byť hrané s ovládačom na profesionálnej úrovni. Vieme, že v súčasnosti sú ťažké časy, a preto sme chceli priniesť veľké množstvo funkcií za veľmi rozumnú cenu. S ovládačom SC3 Pro Controller nebudú hráči veriť vlastným očiam, keď uvidia, čo všetko im toto náradie ponúka!"

Tí, ktorí sa chcú stať profesionálmi, si splnia všetky vianočné želania vďaka programovateľným zadným tlačidlám. Ideálne pre hry FPS, hráči nikdy nemusia zložiť palce z analógov a ergonomické textúrované úchopy na bočných stranách radu SC3 Pro znamenajú, že hráči majú svoju hru vždy pod kontrolou, a to aj počas tých najhorúcejších bitiek.

  • Známy ergonomický štýl s tradičným rozložením tlačidiel.
  • Podporuje pohybové ovládanie.
  • Programovateľné zadné tlačidlá.
  • Vymeniteľné magnetické páčky na palce.
  • Programovateľná LED svetelná lišta.
  • 3,5 mm audio konektor pre náhlavnú súpravu, tlačidlá na stlmenie zvuku a ovládanie hlasitosti.
  • Textúrované rukoväte.

  • DALŠÍ
    
    CGwillWin