Sťahujte zadarmo kolekciu Jazz Jackrabbit 2

Sťahujte zadarmo kolekciu Jazz Jackrabbit 2
10:09, 02.11.2022

Sláva dnes už pomaly upadajúceho mena Cliff Bleszinski (strojca série Gears of War) by nebola vôbec tak silná, ak by v jeho portfóliu autorstva nefigurovala séria Jazz Jackrabbit. Táto legendárna plošinovka sa v graficky modernizovanej kolekcii dá aktuálne stiahnuť bez poplatkov a to prostredníctvom GOGu. Obsahom kolekcie je okrem základnej hry aj dvojica DLC rozšírení (The Secret Files a The Christmas Chronicles).

Jazz Jackrabbit 2 - The Secret Files

Jazz, hrdina platformy PC, sa konečne vrátil s novými dobrodružstvami. Tentoraz si so sebou priviedol nielen svojho brata vesmírneho kadeta Spaza, ale aj ich sestru Lori - a tá má nadprirodzené atletické schopnosti! Tento príbeh, ktorý je pre hráčov úplne nový a svieži, zavedie našich obľúbených králikov do strašidelného domu, mesta a na rozšírenú veľkonočnú úroveň! Na svojej ceste sa stretnú s mnohými nepriateľmi a zákernými protivníkmi, ale verte, že hru dotiahnu do divokého konca, keď nájdu tajomný kód, ktorý je kľúčom k Valhale.

Jazz Jackrabbit 2 - The Christmas Chronicles

Sú späť! Supercool králik Jazz, jeho bláznivý mladší brat Spaz a ich atletická sestra Lori sa na Vianoce spoja, aby si na vašom počítači užili divoké a bláznivé chvíle. V týchto vianočných úrovniach PC hitu Jazz Jackrabbit 2 zažívajú naši obľúbení králici úplne nové dobrodružstvá v chladnej, zasneženej krajine, kde je veľa zlých nepriateľov.


DALŠÍ

CGwillWin