Hry zdarma nejen od Epicu

Hry zdarma nejen od Epicu
14:43, 28.10.2022

Co si budeme nalhávat hry zdarma máme rádi všichni. Dnes tu máme pár kousků pro majitele PC, takže neváhejte a skočte si pro ně. Tituly od Epicu jsou nabízeny do 3. 11. 2022, zatímco GOG má nabídku omezenou pouze na dva dny.

Warhammer 40,000: Mechanicus

Pokud máte rádi rozsáhlé universum Warhammer 40,000, bude první titul zaručeně pro vás. Tahle taktická tahovka ala X-COM vás vezme na planetu Silva Tenebris, kde se budete muset postavit další armádě Necronů tentokrát v kůži nebo spíše kovu velitele jednotek technokultu Adeptus Mechanicus a jeho vojáků. Zničíte probouzející se necropoli nebo využijete její tajemství ve svůj prospěch? Od nás si hra odnesla 70% a stáhnout ji nyní můžete v Epic Games Store.

Saturnalia

Blíží se nejděsivější svátek roku Halloween a tak se sluší zahrát si nějakou tu hororovku. A pokud dáváte přednost raději adventurám před vyvražďovačkami jako Dead by Daylight, mohla by vás Saturnalia zaujmout. V rámci příběhu se zhostíte role čtyř postav toulajících se tajuplnou vesnicí se silnými vazbami na strašidelní tradice, která je zároveň bludiště. Hra se nechala inspirovat hlavně folklórem italské Sardinie, která je údajně podobných tradic plná. Těšit se můžete na spousty hlavolamů a nepřátel proti kterým se budete moci bránit jen pomocí krabičky sirek. Zajímavostí je, že titul je ještě čerstvý, protože vyšel 28. 10. 2022 a dostupný je rovněž na Epic Games Store.

Genesis Alpha One v Deluxe Edition

A do třetice se vypravíme do vesmíru. GOG nabízí vesmírnou střílečku z pohledu první osoby ala Doom. Vaším úkolem bude vylepšovat loď, starat se o posádku a hlavně zaručit její bezpečí při sbírání materiálů na planetách pro expanzi nejen vaší lodi, ale i samotného lidstva do širého vesmíru. Hra si dle Metacritics odnáší vcelku rozporuplná hodnocení 67% od kritiků a 48% od hráčů. Je tedy jen na vás zdali hru vyzkoušíte a ke komu se nakonec přikloníte.


DALŠÍ

CGwillWin