akce
Čo nám prinesie tohtoročný Summer Game Fest?

Čo nám prinesie tohtoročný Summer Game Fest?
13:01, 07.06.2022

Počas minulých dvoch rokov, kedy nám po svete úradoval Covi19 a všetky fyzické herné podujatia tak mali pauzu, sa čiastočne aj Geoff Keighley rozhodol zorganizovať aspoň akú takú náhradu a preto vznikol letný Game Fest. Keďže tento rok žiadna E3 nebude a to ani v digitálnej podobe, má práve Summer Game Fest o to viac čo ponúknuť a sám Geoff nám teasuje jeho obsah.

Akcia začína 9. 6. 2022 od 20:00 nášho času a budeme môcť na nej sledovať veľké množstvo nových oznámení ako aj videí na už vedené projekty. Práve z nich sa máme tešiť napríklad na Gotham Knights, The Callisto Protocol a Call of Duty: Modern Warfare 2. Súčasťou budú rovnako tak veľké spoločnosti ako EA, PlayStation, SEGA, Activision či 2K Games. Kto by chcel vidieť aj nejakú tú celebritu, dostaví sa sám Dwayne The Rock Johnson aby porozprával o komiksovom filme Black Adam, kde hrá hlavnú úlohu a ktorej herná adaptácia príde do stále populárnej hry Fortnite.

Summer Game Fest 2022 by mal trvať necelé dve hodinky a následne bude nasledovať udalosť Day of the Devs, ktorú má pod záštitou Double Fine Production - tento event bude zameraný na nezávislú produkciu.


DALŠÍ

CGwillWin