hw
MSI si cez Kickstarter overuje záujem o herný pedál

MSI si cez Kickstarter overuje záujem o herný pedál
15:27, 02.06.2022

V skratke ide o logický krok zo strany známeho koncernu MSI, ktorý sa skúša priživiť na niekoľko dekád starom hardvérovom koncepte takzvaného footpedalu - ten sa dodnes používa v pracovnom alebo hudobnom prostredí, ale svojho času bol čiastočne súčasťou aj západných PC zostáv.

MSI prišiel na Kickstarter s produktom menom Liberator, ktorý má po stránke dizajnu odkazovať na rýdzo herné náradie a samozrejme nemôže chýbať plnohodnotná rumunská diskotéka alias RGB. K čomu to celé je? Užívateľ si môže naprogramovať 3 separátne spínače podľa svojich potrieb, do ktorých potom naráža nohou a pomáha si tak počas hrania tam kde by sa musel inak zdržovať počas interakcie prstami na rukách.

Známy výrobca hardvéru logicky neobjavuje Ameriku a jeho Liberator v cene na hranici 140 Dolárov fakticky len kopíruje veci už dávno videné, každopádne práve Kickstarter im teraz poslúži na otestovanie odozvy komunity a záujmu hráčov samotných. MSI evidentne chce aby produkt išiel von, keďže si v kampani stanovil skutočne smiešnu hranicu 5K, ktorú mu už viac než 120 ľudí dávno zafinancovalo a to do konca kampane ostáva ešte 38 dní. Ak vás zaujíma aké to je ovládať hry čiastočne dolnou končatinou, určite sledujte vývoj tohto projektu ďalej, keďže skôr či neskôr sa Liberator môže dostať ak do našich končín, minimálne v nejakej poľskej kópii od Genesisu za oveľa menej eur.


DALŠÍ

CGwillWin