Remasterovaná GTA trilogie má trailer a datum vydání

Remasterovaná GTA trilogie má trailer a datum vydání
15:54, 22.10.2021

Jen to něco málo přes týden, co jsme vás informovali o tom, že Rockstar na remasterech svých starších her opravdu pracuje a hle, už tu máme první trailer, a hlavně víme více o tom, co si pro nás v rámci předělávky autoři připravili. Důležitou změnou je přepracované ovládání, které má stylově vycházet z GTA V, a krom jiného ovládacích schématu má nabízet i vylepšené míření, minimapu a navigaci ve městě. Ta ve starších dílech původně nebyla, ale ruku na srdce, kdo z nás starších pařanů nezná Los Santos lépe, než svůj vlastní hood?

Co jsme všichni čekali (tedy až na nějaké smyšlené rumors, že se měnit nebude vůbec nic) je inovovaná grafika, remaster navíc nově využívá Unreal Engine (!!!) takže novinek je dost. Vyšší rozlišení textur, nový systém starající se o osvětlení, stíny a odrazy, hezčí voda a stromečky, as usual. Na PS5 a XBSX si zahrajeme v nativním 4K rozlišení na 60 FPS. Co se PC týče, uvidíte sami, na co vám vaše mašina bude stačit, ale podpora NVIDIA DLSS je příjemná. A co se týče Switche, tam na 4K samozřejmě můžeme zapomenout, ale naopak se můžeme těšit na podporu touch screenu a míření přes gyroskopy. Zkrátka každá platforma bude mít svá specifika.

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition bude v prodeji od 11 listopadu, za 1599 Kč, případně si ji můžete předobjednat už dnes na storech Microsoftu a Sony. Grand Theft Auto: San Andreas – The Definitive Edition se navíc ve stejný den objeví na Xbox Game Passu, takže pokud vás ostantí díly nezajímají, nemusíte utratit ani korunu.

DALŠÍ

CGwillWin