Diablo otevírá svou náruč poutníkům

Diablo otevírá svou náruč poutníkům
08:16, 16.08.2021

Je zpátky. Diablo, Pán teroru se po 21 letech skutečně vrací a nic ho už nemůže zastavit. Radujme se. Alespoň zatím je natěšení na remaster klasiky určující jeden celý žánr veliké a není se čemu divit. U Diabla II jsme proseděli hodiny a hodiny času ve snaze vystopovat Diabla a jeho bratry a jednou provždy je poslat do horoucích pekel. Pro některé hráče je navíc druhý díl série doposud nepřekonaným skvostem a nad třetím dílem jen ohrnují nos.

Nejednoho pařmena tak zajisté potěšilo, když Blizzard oznámil remaster včetně datadisku Lord of Destruction. Titulu s podtitulem Rerrurected se tak dočkáme již 23. září. Hra je nicméně potřeba ještě doladit s čímž pomůže i spuštěná beta. Ta má několik fází. Od pátku tak mohou ochutnat hutnou dávku nostalgie fanoušci, kteří mají hru už předobjednanou a to až do 17. srpna. Open beta bude následovat od 20 do 23 srpna, přičemž verzi na PlayStation a Xbox je možné stáhnout předem již 17. srpna. Na PC pak o den později.

Jediný na koho se tak nedostane jsou majitelé Nintendo Switch, kteří musí vyčkat až na samotné vydání gamesy. Pro majitele Xboxu, kteří mají hru předobjednanou navíc platí omezení, že musí pro možnost vyzkoušení bety mít aktivní Xbox Live Gold. To nebude platit pro následnou open betu. Požadované je rovněž připojení k internetu.

Samotná beta nabízí první dva akty příběhu, které se dají projít za amazonku, barbara, kouzelnici, drudia a paladina. Ať už se nicméně během svého putování dostanete kamkoliv postup hrou se do finálního produktu dle vývojářů nepřenese. Tak co? Vrhnete se do bety plni očekávání na konečné dílo nebo Vás remater druhého Diabla nechává klidným a vyhlížíte až čtvrtý díl?


DALŠÍ

CGwillWin