Deathloop zeštíhluje

Deathloop zeštíhluje
08:40, 21.07.2021

Ne, nebojte se. Chystanou novinku od Arkane Studio nečeká úbytek obsahu ani propouštění ze strany společnosti (nebo o tom aspoň nevíme). O nový únik se tentokrát postaral uživatel Twitteru z názvem PlayStation Game Size. Novinka udělá radost hlavně majitelům PS5, protože jim nový přírůstek do knihovny nezabere tolik místa.

Jak uživatel zveřejnil na svém účtu, hra měla původně v základní verzi skoro 26 GB. Možná si řeknete "Co to dnes je? Vždyť je to pouze 26 GB.", a budete mít pravdu. Na druhou stranu v okamžiku, kdy konzole má lehce přes 667 GB k využití a takový Star Wars: Battlefront II má se všemi aktualizacemi už něco okolo 200 GB, začnete se radovat z každého volného GB navíc.

A proto se můžeme radovat, neboť hra bude mít nakonec velikost lehce přes 17 GB a ztratí tak necelých 9GB. To už je místo pro případný další oddechový titul. A jak je možné, že hra ztratila téměř třetinu svojí původní velikosti? Jednoduše díky kompresi, kterou má u PS5 na starosti technologie z názvem Kraken. Můžeme tak jedině doufat, že obtočí do budoucna svá elektronická chapadla okolo větší kořisti a umožnil nám tak z vcelku malého disku maximum.


DALŠÍ

CGwillWin