Resident Evil Showcase a ostatné novinky

Resident Evil Showcase a ostatné novinky
08:30, 16.04.2021

Včerajšia prehliadka nebola len o titule Resident Evil Village, ako by sme si mohli všetci myslieť. Event priniesol aj nečakané oznámenia a objasnil niektoré dátumy vydania.



Všetci sme očakávali, aký ďalší herný materiál sa bude nachádzať v pripravovanom titule Resident Evil Village. Včera sme dostali odpoveď - režim Mercenaries. Tento režim v hrách pod hlavičkou RE nie je žiadnou novinkou, niektorí z nás ho milujú a niektorí naopak neznášajú - osobne sa radím k druhej skupine. Režim spočíva v likvidácií nepriateľov v časovom limite, jednou z noviniek bude možnosť vylepšovať si zbrane v priebehu hry medzi úrovňami, čo by malo pomôcť s likvidáciou ostrejších monštier.

Druhou novinkou večera bolo oznámenie dátumu vydania pre titul Resident Evil: Infinite Darkness od Netflixu. Premiéra by sa mala uskutočniť na konci júla/července. Vzhľadom na to, že sa jedná o CGI film a dobre vieme, že kvalita týchto filmov epod značkou RE dosahuje výbornej kvality, tak sa nesmierne tešíme.

Keby ste toho Resident Evila mali ešte stále málo na RE Showcase boli oznámené ešte dve novinky. Jedna sa týka titulu Dead by Daylight, do ktorej zavíta obsah z Resident Evil série a bude nás strašiť aj tam. Dočkať by sme sa mali na konci júna/června.

Samozrejme sa nesmie zabúdať ani na fanúšikov VR headsetu Oculus Quest 2, ktorí budú mať možnosť prežiť si hrôzy Resident Evil 4 titulu z vlastného pohľadu!

Klik pro zvětšení (Resident Evil Showcase a ostatné novinky)

Klik pro zvětšení (Resident Evil Showcase a ostatné novinky)


DALŠÍ

CGwillWin