hw
Herní podložky EVOLVEO s podsvícením nebo v XL rozměrech

Herní podložky EVOLVEO s podsvícením nebo v XL rozměrech
07:24, 22.07.2020

Tři nové herní podložky rozšiřují produktovou řadu EVOLVEO Ptero, která je určena všem hráčům počítačových her, kteří očekávají od svého vybavení profesionální kvalitu za dostupnou cenu.

První z představených novinek je herní podložka pod myš EVOLVEO Ptero GPX200 XL RGB, která nabízí efektní podsvícení a dostatečný prostor nejen pro myš ale i pro klávesnici. Druhá novinka, EVOLVEO Ptero GPX100 XL, pokryje velkou plochu pracovního stolu a poskytne prostor myši, klávesnici a dalším periferiím, včetně pohodlného opírání dlaní při práci nebo hře. GPX50 je klasická podložka pod myš se speciální povrchovou úpravou pro přesné polohování myši.

Klik pro zvětšení (Herní podložky EVOLVEO s podsvícením nebo v XL rozměrech)

EVOLVEO Ptero GPX200 XL RGB

Herní podložka pod myš GPX200 XL RGB je ideální součástí herního set-upu periferií řady PTERO. Integrované RGB podsvícení umožňuje hráčům kompletní vyladění RGB podsvícení napříč celým příslušenstvím. Díky rozměrům 795 × 302 × 4 mm mají hráči dostatek prostoru pro pohyb a mohou při hře provádět i rozsáhlejší přesuny zaměřovače. Kvalitní a odolný materiál, ze kterého je podložka vyrobena, poskytuje komfort, dlouhou životnost i jednoduchou údržbu. Speciální povrch pro přesné a rychlé pohyby myši a protiskluzová strana pro stabilitu zaručují dokonalý hráčský požitek. Dvanáct barevných přednastavených režimů podsvícení nabízí volnost výběru a preferencí oblíbeného barevného provedení. Podsvícení lze samozřejmě vypnout.

Klik pro zvětšení (Herní podložky EVOLVEO s podsvícením nebo v XL rozměrech)

EVOLVEO Ptero GPX100 XL

Velká herní podložka pod myš a klávesnici GPX100 má ideální rozměry 800 × 350 × 4 mm. Díky speciální povrchové úpravě v místě pro klávesnici je zajištěna stabilní poloha klávesnice i při těch největších počítačových bitvách. Velikost podložky poskytuje dostatečně velký prostor pro myš, klávesnici a další periferie a zlepšuje tak hráčský požitek.

Klik pro zvětšení (Herní podložky EVOLVEO s podsvícením nebo v XL rozměrech)

EVOLVEO Ptero GPX50

Kvalitní materiály použité u této podložky standardního formátu (340 × 250 × 3 mm) zajistí vysokou odolnost a pohodlné používání. Spodní strana podložky z protiskluzového materiálu garantuje celkovou stabilitu a uspořádání pracovního nebo herního stolu. Navíc má podložka speciální povrchovou úpravu pro přesný pohyb a polohování myši.


DALŠÍ

CGwillWin