Ratchet and Clank: Rift Apart vás zoberie naprieč dimenziami

Ratchet and Clank: Rift Apart vás zoberie naprieč dimenziami
18:19, 12.06.2020

Ak by som zo včerajšieho eventu spoločnosti SONY mal vybrať projekt, ktorý nám ukázal vôbec najviac gameplay záberov, bude to rozhodne novinka zo série Ratchet and Clank. Spoločnosť Insomniac Games sa stane suverénne najsilnejšou oporou produkcie PlayStation 5 hier priamo na jeho štarte a Ratchet and Clank: Rift Apart, je rozhodne schopný pasovať sa za adekvátny dôvod na predobjednanie samotnej platformy. To sú už ale úvahy trocha iným smerom, poďme sa skôr pozrieť na hru ako takú a čo chce vo finále ponúkať.

Táto PlayStation exkluzivita je plnohodnotným sequelom k reštartu série z roku 2016, ktorý sa v zmysle hrateľnosti nechce nijako vymykať zo zavedených koľají. Ide teda o 3D plošinovku plnú ostrých pixelov a nekonečných efektov okolo výbuchov, z čoho primárnou novinkou je prechod do obrovského množstva dimenzií a to všetko v reálnom čase. Keďže nový gamepad PS5, teda DualSense, bude ponúkať haptickú odozvu a samotný zvuk (za predpokladu správneho príslušenstva) pobeží na 3D linke, autori pochopiteľne oznámili maximálnu snahu o využitie týchto technológií. Všetko ale spadne pod prezentáciu grafiky, ktorá pobeží v 4K bez akýchkoľvek kompromisov.

Ešte než si pustíte trailer nižšie, tak vám pripomínam, že ide len o Full HD prezentáciu, ktorá nekorešponduje s realitou, akú zažijete až v prípade samotného hrania. Teraz už úvodný trailer na Ratchet and Clank: Rift Apart.


DALŠÍ

CGwillWin