Divoká spekulace - EA Access na PS4?

Divoká spekulace - EA Access na PS4?
10:56, 19.03.2019

Jakkoliv mi leze EA krkem z mnoha různých důvodů (ahoj Anthem), tak si už několik let poctivě platím EA Access. Díky této službě na Xboxu mohu vyzkoušet, že opět nový Battlefield není pro mě, že Anthem je sice hezký napohled, ale prázdný uvnitř a že když přijdou kamarádi, mám vždy po ruce nějakou Fifu k zahrání. Ano z tohohle pohledu je EA Access asi nejlepší věc od EA.

Všichni také dobře víme jak se Sony o službě nechvalně vyjádřilo a odmítlo ji na PS4 s tím, že "nepřináší jejich zákazníkům nic navíc" nebo něco v tom smyslu. Za což si vysloužilo Sony dost posměchu. Otáčí nyní názor? Nevíme to jistě, ale na redditu se objevil obrázek, který klidně může být fake, ale klidně také ne. Ukazuje obrazovku brazilského obchodu z PS4, kde je vidět, že EA Access je dostupné.

[Image] Possible EA Acess leak on the Brazillian PSN? from r/PS4

Co si o tom myslíte? Využili byste službu, která stojí dalších 599Kč ročně navrch vašim dalším předplatným? Nutno dodat, že podobných spekulací už v minulosti pár bylo, takže vše berte s rozumným odstupem. Ostatně jako všechno na internetu.


DALŠÍ

CGwillWin