Autori série Rising Storm oznámili novú taktickú FPS

Autori série Rising Storm oznámili novú taktickú FPS
19:54, 13.03.2019

Cenami ovenčené štúdio Antimatter Games, ktoré sa do hernej scény vrylo hlavne vďaka dvojdielnej IP Rising Storm sa po nejakom čase opäť ozýva a tentokrát s tématikou studenej vojny. Ich taktická online FPS s prostým názvom "83" je v zmysle spomenutého konfliktu mocností asi výstižným termínom, avšak samotný príbeh bude bazírovať na kombinácii historickým faktov a fikcie.

„83 nám dáva príležitosť posunúť hranice toho, čo sme doteraz urobili v minulých hrách, to všetko navyše v novom a nedostatočne preskúmanom období svetových dejín. 83 bude mať veľké mapy; všetky budú postavené na realistických miestach, na ktorých hráči môžu bojovať buď ako sily Varšavskej zmluvy, alebo NATO v globálnom konflikte.“
Povedal Rich Barham, výkonný producent projektu 83

Hlavnou pointou bude komplexný vývoj situácií na bojisku, ktorý autori nazývajú "Persistent Warfare". Každé jedno zabitie ako aj obsadenie časti mapy bude hra sledovať a zapisovať a v neskoršej fáze aj vyhodnocovať v zmysle vývoja samotného konfliktu. Každý hráč by tak mal mať možnosť zmeniť dejiny svojím konaním a pocítiť dopad vlastných činov. Nižšie nájdete úvodný trailer aj s gameplay vložkou.


DALŠÍ

CGwillWin