Onimusha sa vracia na scénu, nachystajte sa na HD remaster

Onimusha sa vracia na scénu, nachystajte sa na HD remaster
16:30, 28.08.2018

Tak a ďalší veľký kameň očakávania spadol rovno na nohu každému milovníkovi originálnej IP Onimusha. Spoločnosť Capcom konečne vypočula želania nás (áno som v tom s vami) vyznavačov prvého dielu z roku 2001, ktorý toho času zasiahol herný systém PlayStation 2, a o ktorom sa všeobecne vždy hovorilo ako o podarenom spojení hneď niekoľkých svetov.

HD remaster práve spomínanej jednotky dostal zelenú a pod názvom Onimusha: Warlords si ho budeme môcť kúpiť 15. 1. 2019 (PC, PS4, XOne a Switch). Grafika samozrejme dostane HD textúry, zväčší sa celkový dohľad v priestore, očakávať môžeme rovnako pomer strán 16:9 a pre neskúsených tu je akýsi zjednodušený režim, dostupný už od samotného úvodu hry. Takto sa Capcom snaží priblížiť aj takzvanému modernému vedeniu hráčov za ruku, čím evidentne nechcú z prvého dielu série Onimusha spraviť nejaký Dark Souls. Novinkou je rovnako podpora analógovej páčky a teda docielenie oveľa intuitívnejšieho ovládania. No a poslednou čerešničkou na torte bude úplne nový zvuk od dabingu až po hudbu. Nižšie vás už čaká trailer.

Predpokladám, že si takto Capcom testuje záujem o prípadný úplne nový diel, ktorý by bol stelesneným snom a možno práve prípadnou parafrázou na DS univerzum.


DALŠÍ

CGwillWin