H1Z1 opouští betu a přidává obsah

H1Z1 opouští betu a přidává obsah
15:24, 26.07.2018

Otevřená beta H1Z1: Battle Royale na PlayStationu 4 slavila solidní úspěch a přilákala přes deset milionů hráčů, což je úctyhodné číslo. Zdá se, že Daybreak Studios jsou si jisti, že ve hře odchytali vše potřebné a už se chystají ukončit betu a vydat hru jako finální produkt. Stane se tak 7. srpna/augusta a ve hře přibudou novinky.

Těmi novinkami bude raketomet RPG a nová poloautomatická odstřelovačka SOCOM, která zapadne přesně mezi stávající Scout Rifle a M40. Souboje na dálku tak budou okořeněny novou možností. Co ještě více okoření pohyb hráčů na mapě je nové vozidlo pojmenované ARV. Což vzhledově je prostě opancířovaný Hummer, který pojme čtyři hráče uvnitř a jednoho ve střílně.

Klik pro zvětšení (H1Z1 opouští betu a přidává obsah)

Další novinkou bude Battle Pass. Ano tahle oblíbená věc jak z lidí vytáhnout peníze a dát jim za to odemykatelné odměny se dostává i sem. Bude mít celkem tři řady unlocků. První řada bude zdarma pro všechny, druhá pro majitele Battle Passu a třetí pro majitele PS+. Což znamená, že i bez zakoupení Battle Passu majitelé PS+ dostanou dvě řady odemykatelných odměn. Sezóna bude trvat zdá se 45 dní a celkem BP bude mít 30 tierů. Co bohužel z poskytnutého obrázku nevíme je, zda si hraním půjde vydělat na zakoupení následujícího passu jako je tomu u Fortnite.

Klik pro zvětšení (H1Z1 opouští betu a přidává obsah)

A nakonec tu jsou dva nové balíčky. Viper Starter pack za cca 136Kč nabídne žlutý skin. A nový Hardline Deluxe bundle za cca 769Kč, kde najdeme skin, skin na zbraň a také asi nějaké herní peníze.

Klik pro zvětšení (H1Z1 opouští betu a přidává obsah)


DALŠÍ

CGwillWin