Autor sex módu do Sims 4 si jím slušně vydělává

Autor sex módu do Sims 4 si jím slušně vydělává
11:00, 21.04.2017

Modování her je zajímavý koníček, kterým se dá zaplácnout poměrně hodně času. Většina moderů tím tráví čas zadarmo bez vidiny jakéhokoliv potencionálního zisku za vynaložené úsilí, ale vždy se najde pár výjimek, kdy hobby vývojář přijde k penězům. Jedním z nich je i chlápek jménem Turbodriver, který stojí za módem WickedWhims, a jenž si z dotací na vývoj módu od fanoškoů vydělá kolem 4 tisíc dolarů měsíčně. Takový přivýdělek by mi asi taky taky nevadil.

Modování série The Sims je populární už od prvního dílu a co se týče zobrazování choulostivých okamžiků ze Simživota, tak to platí dvojnásob. Ostatně první mod, který jsem do původní hry stáhnul byl samozřejmě ten, který mi umožňoval dívat se jak se Simíci sprchují bez cenzury (druhý byl teleport, ale to už asi nikoho nezajímá). WickedWhims jde o poznání dál a nenabízí pouze obyčejný voyeurismus, ale do čtvrtého dílu Simíků přidává spoustu možností jak můžou hráči řídit sexuální život svých virtuálních lidiček. Takže pokud vám obyčejné WooHoo nestačí určitě si mod stáhněte.

Klik pro zvětšení (Autor sex módu do Sims 4 si jím slušně vydělává)

Kromě nudného obyčejného styku mezi mužem a ženou můžete mít sex se stejným pohlavím, duchy nebo sexálními démony. Tady se na žádnou upjatost zkrátka nehraje a když se podíváte na screeny zjistíte, že zobrazované orgie vypadají jako ze starého Řecka. Server Kotaku přinesl i zajímavé interview právě s Turbodriverem, který prozradil jaký celý mod vznikl. Prozradil i co je na celém vývoji nejtěžší - rady fanouškům, kteří nedokáží modifikaci ani přes velmi jasné instrukce nainstalovat. Je vidět, že sex ve hrách nás stále zajímá, přestože je to tak trochu tabu a protože vývojáři se mu zdatně vyhýbají, otvírají se možnosti, jak si něco málo vydělat a získat nehynoucí slávu, pro modéry.

DALŠÍ

CGwillWin