hw
Oculus už čoskoro prepojíte s Xbox One S

Oculus už čoskoro prepojíte s Xbox One S
09:45, 24.11.2016

Virtuálna realita je trendom dneška a aj keď to žiadna z hlavných konzolových firiem možno ešte pred pár rokmi nečakala, nástup VR na trh sa pre nich stal viacmenej otázkou času. SONY už má svoj HW vonku a Microsoft určite nechce ostať pozadu, aj keď plnohodnotné VR by malo doraziť až s ich projektom škorpión.

Klik pro zvětšení (Oculus už čoskoro prepojíte s Xbox One S)

Aby ale aspoň zmiernili tlak, už 12. 12. 2016 a teda za pár týždňov, hodia na store aplikáciu s veľavravným názvom Xbox One Streaming to Oculus Rift. Ak ste majiteľom verzie S konzole Xbox One a rovnako máte helmu Oclusu Rift, bude vám prostredníctvom tejto app umožnené tieto dve zariadenia prepojiť a skúsiť si tak klasický Kino modus pri hraní svojich obľúbených hier.

Klik pro zvětšení (Oculus už čoskoro prepojíte s Xbox One S)

Microsoft a práve spojenie s Oculusom je dobre známou vecou, už len samotné zariadenie sa predáva aj s Xbox ovládačom a tak by počas ovládania hlavných exkluzivít nemal byť žiadny problém. Avšak zo skúsenosti viem, že samotný Kino modus nieje nijako pohodlnou variantou hrania hier mimo VR segmentu (už len značný pokles grafickej stránky) a tak mi toto ich rozhodnutie príde ako chabá náplasť na absenciu plnej podpory virtuálnej reality pre Xbox. Uvidíme čo nám prinesie rok 2017 a údajné vydanie škorpióna.


DALŠÍ

CGwillWin