Battlefield 1 pro EA Access

Battlefield 1 pro EA Access
10:23, 26.09.2016

EA Access a Origin Access jsou sympatické služby pro hráče, kteří mají v oblibě tituly od EA. Kromě obligátních sportovních titulů má letos EA v kapse i dva velké "shootery". Prvním je Titanfall 2, který trestuhodně vynechává jakoukoli výhodu "Accessu", což je nebezpečný precedent. Ale Battlefield 1 nic nebude flákat.

Už od 13. října/októbera si předplatitelé budou moci zahrát až 10 hodin Battlefield 1. Ale bude to mírně omezené. Dostupných bude pouze 5 map (St. Quentin Scar, Amiens, Sinai Desert, Fao Fortress a Suez) a módy Conquest, Rush, Operations a Domination. Ochutnat půjde i single a to v podobě dvou misí - Storm of Steel a Through Mud and Blood.

Pokud během zkušební doby (13.10.-20.10.) vyčerpáte všech 10 hodin dostanete do plné hry a jeden Battlepack. Jen za zapnutí Trial verze speciální Trench Raider dog tag. Pokud nevyčerpáte všechny volné hodiny. Tak o ně nepřijdete a budete moci zbytek vyčerpat v plné verzi od 18.10, kde se odemkne vše ostatní. Pokud se rozhodnete zakoupit hru a jste majitelem EA Access nebo Origin Access tak máte 10% slevu.

Battlefield 1 tedy vychází 21. října běžná verze pro všechny platformy. Už 18. října bude zpřístupněna Deluxe edice. A Play First Trial pro PC a Xbox One už 13. října.


DALŠÍ

CGwillWin