Nolan North nestojí o cameo ve filmu Uncharted

Nolan North nestojí o cameo ve filmu Uncharted
18:20, 23.06.2016

Každý, kdo hrál Uncharted si vybaví hlas hlavního představitele Nathana Drakea, jež k němu neodmyslitelně patří. Ten patří Nolanu Northovi, jednomu z nejvýraznějších dabérů ve videoherní branži, který za sebou má ale i spoustu zářezů na poli filmů a seriálů. Co se týče her tak kromě Nathana jsme ho mohli slyšet i v Assassin's Creed coby Desmonda Milese, protagonistu z (ne)populární moderní dějové linie a spoustě dalších menších rolí, stačí se mrknout na wikipedii.

Jelikož to opravdu vypadá, že film Uncharted má reálnou šanci na realizaci (navíc úspěch posledního videoherního filmu World of Warcraft, dokazuje, že lidi na tyhle pohyblivé obrázky chodí), Nolan byl zpočátku brán jako adept na hlavní roli. Nicméně o filmu se mluví už tak dlouho, že sám herec říká, že už je spíš ve věku, kdy by mohl hrát Sullyho. Magazínu Daily Star navíc prozradil, že nechce ani cameo. Prý být chlapík, který si ve filmu střihne větu: "Tady máte drink, pane Drake.", se mu do CV opravdu nehodí. Škoda.

Sám doporučuje, aby hlavního hrdinu hrál skokan mezi Holywoodskými hvězdami - Chris Pratt. Ten zahrál krotitele dinosaurů v posledním Jurském parku, ale hlavně nezapomenutelného Starlorda ve Strážcích galaxie. Bohužel před nějakým časem sám Chris oznámil, že tuto roli nevezme, což je dle mého názoru smůla, protože by byl parádní. Překotné akční scény očividně zvládá na jedničku i jeho komediální talent je na výši - prostě hotový Nathan. No uvidíme jak to všechno nakonec dopadne, film je stále v nedohlednu a informací méně než šafránu. Třeba vývoj opravdu potrvá tak dlouho, že si Nolan zahraje Sullyho :)

DALŠÍ

CGwillWin