Assetto Corsa ukázka FXX na PS4

Assetto Corsa ukázka FXX na PS4
08:46, 23.03.2016

Assetto Corsa se nám odšouplo až na začátek června, což zamrzelo. Na druhou stranu pokud tvůrci potřebují více času hru na konzole odladit na konzole tak jim ho s radostí dáme. Protože když se podíváte na video níže, tak musíte uznat, že na PS4 to vypadá opravdu dobře.

Závodní nadšenci z Team VVV testují Alpha verzi hry a zveřejnili nekomentovaný replay z toho jak se v brutálním Ferrari FXX prohání na Circuit de Catalunya. Samozřejmě omlouvají, že se jedná o alfu, takže občasný tearing a problémy s frameratem se dají čekat. Ale já si z toho videa beru hlavně to jak úchvatný zvuk to Ferrari produkuje, respektive jak jen hra krásně přenáší. Připočtu k tomu i moc pěkné (realistické) umístění "TV" replay kamer a prostě mě na to baví koukat.

Vizuálně hra podle mě vypadá skvěle (na PC port a na omezený výkon PS4), okolí trati je sice chudší, ale to je asi tak poslední věc o kterou v tomto simulačním žánru jde. No po shlédnutí se už nemohu dočkat až hru proženu a zjistím, proč vlastně loni bylo v PC vodách takové závodní pozdvižení se jménem Assetto Corsa.


DALŠÍ

CGwillWin