Kdo pamatuje Rollcage mazejte na Steam

Kdo pamatuje Rollcage mazejte na Steam
10:23, 03.02.2016

Rollage z roku 1999 byla strašná pecka. Nevím jak u vás, ale my s kamarády u toho trávili mraky času. V šílených rychlostech po stropě se snažili dopravit podivné vozítko jako první do cíle a mám na ty časy pěkné vzpomínky. V loňském roce se vývojáři z Caged Element rozhodli vytvořit duchovního nástupce téhle hry pod jménem GRIP. I přestože jim nevyšla Kickstarter kampaň, tak hra vzniká a nyní už ji můžete podpořit také tím, že jí budete hrát v rámci Steam Early Access.

Hra v aktuální verzi obsahuje 1 auto (12 skinů), 3 herní módy (závod, aréna a hřiště) a celkem 7 levelů (některé stále nedokončené). K pomoci v závodech budete moci použít čtyři zbraně (naváděná raketa, kulomet, mina a klasická raketa na prvního) a dva power-upy (turbo a štít). K tomu vám bude hrát 7 písní jako podklad. Zatím hra obsahuje pouze single proti AI a nebo rozdělenou obrazovku.

Autoři plánují, že do konce roku 2016 budou mít finální verzi hry. Ale také doufají, že při správné podpoře budou moci i v roce 2017 přidávat nové auta, zbraně, power-upy a tratě do hry. Majitelé PC tedy mohou stahovat na Steamu za 11,99€ a ostatní se mohou pokochat launch trailerem a zhodnotit, jak se tvůrci přiblížili originálu. U mě takhle na pohled dobrý.


DALŠÍ

CGwillWin