ND: The Last of Us má 50% šanci na pokračování

ND: The Last of Us má 50% šanci na pokračování
12:30, 24.02.2014

Ačkoliv se studio Naughty Dog nechalo již několikrát slyšet, že jejich nejnověji vydanému titulu The Last of Us není souzeno pokračování, nakonec se tu nějaká šance přece jenom objevila. Neil Druckmann, kreativní ředitel Naughty Dogu, to prozradil na populárním uživatelském fóru Reddit, v kategorii "Ask me Anything" (AMA).

Neil Druckmann odpověděl na otázku, zda se někdy dočkáme pokračování hry The Last of Us, následovně:

Těm, co se ptali na pokračování... V tuto chvíli je to 50/50. Rád bych je [Joel a Ellie] uviděl znovu. Možná v jiném provedení? Uvidíme.

Klik pro zvětšení (ND: The Last of Us má 50% šanci na pokračování)

Na další otázku, týkající se sequelu této hry, odpověděl Neil dalšímu uživateli více než v sarkastickém duchu. Posuďte sami:

Budou tam clickeři velcí jako budovy. Taky zde bude mnoho nových zařízení a zbraní (více laserů!). Jo a Ellie teď může kontrolovat infikované s pomocí jejími novými schopnostmi. Taky se nejspíše zaměříme na konspirace o vládě tvořící tajnou zbraň, která se nepovede, což zapříčiní šíření infekce. Taky do toho všeho bude nejspíše zavlečená i tajná organizace, které je sám Joel součástí (proto v prologu přišel pozdě domů!).

Na svatého Valentýna také vyšel Left Behind, singleplayerový přídavek do hry. Naší recenzi na tento skvělý počin, si můžete přečíst kliknutím na tento odkaz.

DALŠÍ

CGwillWin