Vyjde letos levnější Xbox One?

Vyjde letos levnější Xbox One?
13:05, 03.02.2014

Jak to tak podle nejnovějších spekulací vypadá, Microsoft se bude počínaje letošním rokem snažit zatopit Sony zase o něco více. Nejen, že začíná přebírat některé tituly pro svůj Xbox One (již dlouho oznámený exkluzivní Titanfall, nyní i Gears of War), ale nejspíše nabídne i levnější variantu samotné konzole, která bude nejspíše o pár věcí okleštěna. Potvrdil to velice důvěryhodný zdroj serveru VG247.

Doposud se neví, co Microsoft u nové verze pozmění a ani za kolik tuto variantu konzole bude prodávat. Již dříve však přišel server NeoGAF se spekulacemi, že koncem roku se začne prodávat odlehčená verze Xboxu One, která přijde o mechaniku. Mezi další spekulace patří i vydání konzole u nás a v dalších 27 zemích již tento rok. V našem případě by se tak mělo stát v říjnu.

Poslední spekulací je plánovaná aktualizace firmwaru konzole, která by měla vyjít v březnu. Opravovat by měla některé chyby onlinové služby Xbox Live zahrnující party-chat a funkčnost provázanosti sociálních médii. Snad Microsoft brzy něco potvrdí, doufejme alespoň ono datum vydání pro naší malou zemičku (to samé platí pro Slovensko).

DALŠÍ

CGwillWin