V PC verzi GR:FS nefunguje některým ani myš

V PC verzi GR:FS nefunguje některým ani myš
14:10, 27.06.2012

V trochu prekérní situaci se ocitá Ubisoft se svým nejnovějším počítačovým titulem Ghost Recon: Future Soldier, který jsme podle xboxové verze ohodnotili jinak velice slušně. Problém s počítačovou verzí, jež se do obchodů dostává až právě teď, je totiž ten, že někteří zahraniční hráči s ní zažívají takové drobné problémy, které byste zrovna u PC verze nečekali. Jakože jim třeba vůbec nefunguje myš. Nebo klávesy WASD. Prostě takové ty ovládací prvky, které u stříleček bývají docela podstatné.

Připomínky hráčů se kupí na oficiálním fóru Ubisoftu a také fórech Steamu. Komunitní manažer firmy zatím ubezpečil komunitu jen v tom smyslu, že updaty jsou na cestě (o tom, že obsahují opravy zrovna těchto problémů ale ani slovo).

Ale jinak se prosím výše uvedenou zprávou nenechte nijak odradit od naší soutěže o právě tři kousky PC verze Ghost Recon: Future Soldier. Kdyby se ty problémy do jejího ukončení a předání výher nestačily opravit, stále budete mít super šátek a přívěsek na klíče - a to se vyplatí!

Klik pro zvětšení (V PC verzi GR:FS nefunguje některým ani myš)

DALŠÍ

CGwillWin