Frictional Games chystají další Amnesii

Frictional Games chystají další Amnesii
16:42, 10.02.2012

Zřejmě se mezi našimi čtenáři, kteří měli tu čest vyzkoušet si adventuru Amnesia: The Dark Descent, nenajde nikdo, kdo by tuto hru neměl rád. Samozřejmě, během hraní a především v děsivých pasážích byste měli zcela opačný názor, ale ruku na srdce - kdo na hraní předloňského počinu Frictional Games nevzpomíná s úsměvem na rtech? Dovolím si tvrdit, že vás mnoho nebude.

O to větší můžete mít radost z toho, že švédští autoři chystají pokračování. Napovídá o tom tato stránka, u níž už samotný název vypovídá o mnohém - "Next Frictional Game" neboli "Příští hra Fractional". Příliš informací však stránka nenabízí, snad pouze logo série Amnesie a rozmazaný obrázek, který odkazuje na aplikaci Google Maps, která zase odkazuje na mapu Číny. Nic víc toho známo není.

Na druhou stranu, pokud si dáte tu práci a zobrazíte si zdrojový kód, v samotné hlavičce se dozvíte o něco víc. Obsažená metadata totiž zahrnují následující klíčová slova: 3D hra, Frictional Games, pokročilá fyzika, survival horor, akční adventura, první pohled, horor, děs, HPL, připravuje se, nadcházející hra, příští hra Frictional a vývoj počítačové hry. "Vítejte na stránce příští hry našeho studia, kde bychom rádi zveřejňovali informace o našich hrách, které momentálně vyvíjíme. Tuto stránku chceme používat pro projekty, u kterých ještě nebylo definitivně rozhodnuto o jejich názvu," píše se v popisku.

Klik pro zvětšení (Frictional Games chystají další Amnesii)

DALŠÍ

CGwillWin