Anno 2070 - vzhůru do budoucnosti

Anno 2070 - vzhůru do budoucnosti
14:44, 05.04.2011

Ubisoft oznamuje vývoj dalšího dílu slavné budovatelské série Anno, tentokrát s číslovskou 2070, která, jak jistě víte, značí dobu, kdy se hra bude odehrávat. Anno 2070 vyjde letos v zimě na PC.

Klik pro zvětšení (Anno 2070 - vzhůru do budoucnosti)Klik pro zvětšení (Anno 2070 - vzhůru do budoucnosti)

Tentokrát se tedy nacházíme v blízké budoucnosti inspirované moderním světem a jeho problémy. Hladina oceánů stoupá a značná část země se stala neobyvatelnou. Máme se těšit na budování mnohem větších měst, než bylo v předchozích dílech zvykem - vybrat si budete moci mezi dvěma frakcemi: průmyslovými Tycoony (Magnáty), anebo přírodě přívětivějšími Ecy (Ekology). Všechny vaše volby budou ovlivňovat životní prostředí, architektonický vzhled vašeho světa a také potřeby vašeho obyvatelstva.

Kromě klasické kampaně s nejrůznějšími úkoly zde bude i možnost "nekonečné" hry, kde jediným cílem je vybudovat tu největší a nejvíce prosperující civilizaci, a multiplayeru, který má být v Anno 2070 nějakým - zatím blíže nespecifikovaným způsobem - inovován.

Klik pro zvětšení (Anno 2070 - vzhůru do budoucnosti)Klik pro zvětšení (Anno 2070 - vzhůru do budoucnosti)

To všechno v nádherné grafice, která je u série Anno tradicí a o kterou se v tomto případě stará nový grafický engine studia Related Designs, kteří na Anno 2070 spolupracují se studiem Blue Byte. První obrázky vidíte okolo, video ani přikládat nebudeme, protože v něm jsou jen ty samé obrázky a k tomu pár marketingových hlášek. Na ukázku z hraní si budeme muset ještě počkat.

DALŠÍ

CGwillWin