Nakupujte jako diví v Team Fortress 2

Nakupujte jako diví v Team Fortress 2
07:09, 01.10.2010

Velké změny nastávají v Team Fortress 2. Do hry byl přidán systém mikroplateb. Pokud jste se hrou alespoň trochu obeznámení, víte, že skrze hraní se dají pro všechny postavy získávat nové předměty, které jsou odlišené a povětšinou jistým způsobem lepší než ty základní. Jenže ne všechny lidi baví plnit hromady achievementů, a tak nyní budou moci použít jednoduše svou peněženku a předmět si koupit. Konrétně to bude fungovat tak, že si vloží peníze do tzv. Steam Wallet (Steam peněženky, minimálně €5) a z ní pak budou nakupovat (případně obnos využijí i na nákup čehokoliv na Steamu).

Klik pro zvětšení (Nakupujte jako diví v Team Fortress 2)

Aby bylo co nakupovat, přibyly v novém updatu i celé sady nových předmětů pro 5 vybraných tříd (prohlédnout si je můžete zde). Další velkou novinkou bude možnost výměny předmětů mezi hráči, popřípadě jejich darování. Toto ale prozatím nepůjde s těmi předměty, které byly zakoupeny.

Poslední velkou novinkou je, že hráči bude také moci vyrábět své vlastní předměty, ty pak prodávat a získat dokonce nějaké to procento ze zisku. Předpokládáme, že to půjde do peněženky na Steamu, ne že by vám Valve vyplácelo měsíčně na účet.

Důležité je nicméně upozornit, že jinak zůstává Team Fortress 2 bezplatný. Valve budou stále pracovat na dalších updatech s mapami a tak podobně. Stejně jsou to ale velké změny, co říkáte?

DALŠÍ

CGwillWin