Metaphor: ReFantazio hlásí datum vydání

Metaphor: ReFantazio hlásí datum vydání
07:30, 24.04.2024

Společnost ATLUS dnes uspořádala speciální vývojářský livestream týkající se připravovaného fantasy RPG Metaphor: ReFantazio. Ředitel studia Zero Katsura Hashino (Persona 3, 4 a 5, Shin Megami Tensei III - Nocturne) představil první praktický gameplay, který veřejnost viděla v 30minutovém livestreamu. Během streamu Hashino-san prozkoumal různé segmenty hry, divákům ukázal množství zbrusu nových detailů a vzrušujících upoutávek a diskutoval o své vývojářské vizi a tvůrčích inspiracích.

Jedním z hlavních odhalení streamu je datum vydání hry 11. října 2024.

Hašino-sanův komentovaný výlet zavedl diváky do vybraných mnoha lokalit hry, od velkých měst po podzemní vodní cesty, a také se zatím nejhlouběji ponořil do herních systémů a postav. Klíč k procházení Metaphor: ReFantazio je Gauntlet Runner, vozidlo, které slouží jako hráčova domovská základna a velitelství.

v Metaphor: ReFantazio budou hráči psát svůj osud a budou se muset povznést nad strach, když vstoupí do fantasy světa, který se nepodobá žádnému jinému. Metaphor: ReFantazio vyjde 11. října 2024 na konzolích Xbox Series X|S, Windows, PlayStation 5, PlayStation 4 a Steam. Fyzické předobjednávky jsou již spuštěny.

DALŠÍ

CGwillWin