Oceňovaná rytmická akční hra Hi-Fi RUSH je nyní k dispozici na PlayStation 5

Oceňovaná rytmická akční hra Hi-Fi RUSH je nyní k dispozici na PlayStation 5
10:42, 19.03.2024

Oddejte se rytmu s velkým hitem Hi-Fi RUSH od společností Bethesda Softworks a Tango Gameworks na konzole PlayStation 5. Hra při svém původním uvedení na trh na platformách Xbox Series X/S a PC získala od kritiků více než 20 dokonalých hodnocení a byla zařazena do více než 50 seznamů „Nejlepší z roku 2023“. Hráči na platformě PlayStation nyní mohou bojovat do rytmu v této mimořádně dynamické akční hře zasazené do pestrého světa, ve kterém se vše točí kolem rytmu hudby. Součástí dnešního uvedení jsou i všechny aktualizace a režimy, včetně aktualizace Arcade Challenge! Update!, která obsahuje dva herní režimy navíc: BPM Rush! a Power Up! Tower Up!

Hi-Fi RUSH se soustředí na příběh rádoby rockové hvězdy Chaie a jeho sebranky, kteří bojují s megalomanskou robotickou korporací ve světě, v němž je veškerá akce synchronizována s rytmem hudby. Každý úder, blok, úhyb, skok a mnoho dalšího se automaticky synchronizuje s rytmem hudby, takže hra poskytuje nejenom vzrušení, ale i mimořádné uspokojení. Pohyby hráče se neodvíjejí od hudby jako u klasické rytmické hry – hráči mají svobodu jako v ryzí akční hře. Zadávání akcí do rytmu však zesiluje útoky hráče spolu s hudbou.

Hra Hi-Fi RUSH, která obsahuje licencované skladby kultovních rockových kapel včetně Nine Inch Nails aThe Black Keys, je teď k dispozici pro Xbox Series X|S, PlayStation 5 a PC prostřednictvím Xbox Game Pass a rovněž v obchodech Microsoft Store, Steam a Epic Games Store.


DALŠÍ

CGwillWin