Tekken 8 v uzavřeném beta testu

Tekken 8 v uzavřeném beta testu
15:31, 20.09.2023

TEKKEN 8 dává hráčům možnost vyzkoušet si pokračování, které přenáší tuto legendární sérii do nové generace a pomáhá ji učinit dosud nejlepší v sérii. Uzavřený betatest (CBT) hry bude zahájen 20. října a bude k dispozici na PlayStation 5, Xboxu řady X|S a PC, přičemž registrace jsou již nyní otevřeny ZDE.

TEKKEN 8 CBT umožní hráčům vyzkoušet si online kompetitivní hru s porovnáváním mezi platformami, čímž se zvýší úroveň soutěžení, protože se budou moci spojit s ostatními bez ohledu na to, kde hrají. Budou si také moci vyzkoušet TEKKEN Fight Lounge, pohlcující lobby, kde mohou hráči vzájemně komunikovat a získat přístup k novým funkcím a herním režimům. V lobby si hráči mohou vytvářet vlastní avatary, komunikovat s ostatními hráči prostřednictvím chatu a emotes, nastavit matchmaking a vyzkoušet si přizpůsobení a rozmanitost herních režimů prostřednictvím čtyř různých oblastí nazvaných Battle Area, Customization Shop, TEKKEN DOJO a Beach Area. Také se vrátí Tekken Ball, oblíbená minihra, která se poprvé objevila ve hře TEKKEN 3 a v níž se epické bitvy "odehrávají" na hřišti pro plážový volejbal. V TEKKEN 8 CBT si budou moci testeři vyzkoušet funkce v Battle Area a Customization Shopu, zatímco Tekken Ball nebude k dispozici. Další funkce pro "TEKKEN Fight Lounge" budou oznámeny brzy.

CBT bude mít 19 postav, které zahrnují mnoho vracejících se oblíbených i nových bojovníků. Do tohoto betatestu se vrací Jin, Kazuya, Jun, Paul, Law, King, Lars, Jack-8, Xiaoyu, Nina, Leroy, Lili, Asuka, Hwoarang, Bryan, Claudio, zatímco Azucena, Raven a nově oznámený Feng se připojí k hratelné soupisce. K dispozici bude také řada prostředí, která zdůrazní bohaté detaily a dynamické kulisy ve hře, z nichž některé mohou hráči poznat z mnoha dosud vydaných trailerů a odhalení postav. Patří mezi ně Městské náměstí (Večer), Yakushima, Hangár rebelů, Sanctum, Aréna a Ortizova farma a nová scéna, která byla přidána od uzavřeného testu.


DALŠÍ

CGwillWin