The Many Pieces of Mr. Coo je už k dispozícii pre PC a konzoly

The Many Pieces of Mr. Coo je už k dispozícii pre PC a konzoly
12:20, 07.09.2023

Vydavateľstvo Meridiem Games s potešením oznamuje, že The Many Pieces of Mr. Coo, záhadná point & click adventúra, je teraz dostupná v digitálnych obchodoch pre PC prostredníctvom služieb Steam a Epic Games, ako aj pre konzoly Nintendo Switch, PlayStation a Xbox. Okrem globálneho digitálneho uvedenia na trh spoločnosť Meridiem Games uviedla aj dve špeciálne krabicové edície pre PlayStation 5 a Nintendo Switch!

Spoločnosť Meridiem Games bude zodpovedná aj za dizajn, výrobu a európsku distribúciu týchto dvoch špeciálnych krabicových edícií. Prvou je špeciálna krabicová edícia The Many Pieces of Mr. Coo - Fantabulous Edition pre PlayStation 5 a Nintendo Switch, ktorá bude obsahovať exkluzívnu kľúčenku s postavičkou Mr. Coo umiestnenú v exkluzívne navrhnutom obale s exkluzívnymi umeleckými dielami pre každú platformu.

Ak vám Fantabulous Edition nestačí, potom spoločnosť Meridiem Games vytvorila aj krásnu špeciálnu krabicovú Coollector Edition, ktorá bude obsahovať nielen prívesok na kľúče s postavičkou Mr. Coo a exkluzívny obal s umeleckými dielami pre každú platformu, ale pridá aj jedinečný flipbook s dvoma exkluzívnymi animovanými príbehmi, tajomný akvarel od umelca Nacha Rodrigueza, puzzle s kúskami Mr. Coo, knihu umelca predstavujúcu tvorivý proces, ktorý stojí za umením, a napokon farebný 7" vinylový singel s hudbou z hry, ktorú zložila Julie Reier, a to všetko vo veľkolepej zberateľskej škatuli. Táto edícia bude číslovaná a limitovaná na 1000 kusov pre európske územia.

The Many Pieces of Mr. Coo je surrealistická point & click adventúra. Pán Coo je uväznený v podivnom, nezmyselnom svete a potrebuje vašu pomoc, aby sa z neho dostal. Najskôr však musí nájsť všetky svoje kúsky a opäť poskladať svoje telo! Som si istý, že za celým týmto nezmyslom sa skrýva nejaký filozofický boj, ale medzi obrovskými sliepkami, bláznivými robotmi a jednookými dámami je to trochu ťažké povedať.

The Many Pieces of Mr. Coo je úžasný a farebný 2D kreslený svet, ktorý rozpráva surrealistický a rozmarný príbeh plný absurdného humoru, bizarných postáv a bláznivých situácií, ako aj výziev pre hráčov v podobe inovatívnych hádaniek. Bezpochyby ide o nový pohľad na žáner adventúr, ktorý osloví veteránov aj nováčikov.


DALŠÍ

CGwillWin